Yhdessä mahdollistamme tasa-arvoisempaa maailmaa eri puolilla maapalloa asuville lapsille ja aikuisille.Keräämme rahaa toimintaamme jäsenmaksuilla 20 euroa aikuiselta ja 10 euroa opiskelijalta. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja kirpputoreja. Käymme kertomassa erilaisissa yhdistyksissä toiminnastamme ja järjestämme pienimuotoisia myyjäistapahtumia sekä vastaanotamme lahjoituksia. Kerätyillä varoilla avustamme opiskelijoita ja vaikeissa elämäntilanteissa olevia paikallisia ihmisiä.
Tällä hetkellä keräämme myös käytettyjä kannettavia tietokoneita, joita tarvitaan koulutustarkoituksiin.
Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit ottaa yhteyttä meihin; puheenjohtajaan, sihteeriin tai johtokunnan jäseniin. Voit myös maksaa jäsenmaksun tilille Togon ystävät ry FI8852970020105673 Op Nummela. Muista merkitä viestikenttään osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Tulemme mielellämme kertomaan Togosta kuvin ja sanoin togolaisen ruoan kera. Oletko kiinnostunut perustamaan ryhmää paikkakunnallesi, jossa olisi mahdollisuus kerätä pienimuotoisesti varoja työmme hyväksi? Afrikassa eurolla saa jo kokopäivän toimeentulon. On tärkeää saada koulutus ja ammatti, jotta jokapäiväinen toimeentulo olisi turvattu. Afrikassa ei ole toimivaa sosiaalityöjärjestelmää joka auttaisi ihmisiä, vaan avun saanti on yksityisten ihmisten ja eri järjestöjen varassa. Eurolla Afrikassa elää kokonaisen päivän, eli pienikin summa on siellä suuri.

Tulossa luettavaksi matkakertomus lääkärien ja sairaanhoitajien avustusmatkasta Togoon elokuussa 2015.

Kerromme mielellämme toiminnastamme.
Valo leikki
aapisten lehdillä.
Kirjain kirjaimelta
sanat avautuvat
          päiviemme tarkoitus.


älä anna ihmiselle valmista elämää, vaan opeta hänet tekemään se itse.